Återbetalningspolicy

Inledning

Tack för att du har valt att handla hos Relivo. Det är väldigt viktigt för oss att du är nöjd med ditt köp. Du har 14 dagar ångerrätt, samt att vi erbjuder en 30 dagar nöjd kundgaranti.

Nöjd Kundgaranti

1.1 Om du inte är nöjd med produkten trots att du har öppnat och använt Relivo, erbjuder vi en 30 dagars nöjd kundgaranti. Detta innebär att du har rätt att få hela köpesumman tillbaka om produkten inte lever upp till dina förväntningar.

1.2 Denna nöjd kundgaranti gäller enbart för ditt första köp hos Relivo.

1.3 Om du önskar utnyttja nöjd kundgarantin, kontakta vår kundservice för vidare instruktioner på support@relivo.se

1.4 Nöjd kundgaranti gäller på första köpet.

Ångerrätt

2.1 Du har rätt att ångra dina löpande leveranser inom 14 dagar från det att du mottagit varan. För att ångerrätten ska gälla måste produkten och dess originalförpackning vara i obrutet och oförändrat skick.

2.2 Om du önskar utnyttja din ångerrätt måste du returnera produkten i dess originalförpackning (prenumerationslådan med flera produkter), helt obruten.

2.3 Om produkter eller förpackningslådan är skadad eller förändrad har vi rätt att dra av en summa som motsvarar varans värdeminskning.

Reklamation

3.1 Om produkten är felaktig eller defekt vid leverans har du rätt att reklamera köpet. I detta fall står vi för alla returkostnader och du får antingen en ny produkt eller hela köpesumman tillbaka.

Vi hoppas att du blir nöjd med ditt köp, men om du har ytterligare frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.